KAKO MOŽEMO OSTVARITI TOLIKI PRIHOD

2018-05-29

Svi koji su se bavili nekom vrstom prodaje robe, znaju da je cilj kupiti jeftino, a prodati skupo. Dakle postići što veći RUC (razlika u cijeni). Ako smo nešto kupili - nabavili za 100 a prodali za 140, postigli smo maržu 40 %. Različiti proizvodi koje svakodnevno kupujemo prodaju se s vrlo različitim maržama.  Drugi faktor je vrijeme koje protekne od nabave do prodaje. Ako proizvod dugo stoji na skladištu ili na polici u trgovini, npr. 3 mjeseca, tada smo na njemu zaradili mjesečno 40/3 =  13 %. Ali ako se roba brzo "okreće", pa nam proizvod ne stoji duže od npr. 7 dana, tada smo zaradili 40x4 = 160 %.

FAKTOR VRIJEME

Primijetili ste da je vrijeme onaj presudan faktor koji određuje visinu mjesečne zarade.

Ono što mi radimo je upravo to. Vrlo brzim "okretanjem" postižemo velike zarade.

Za što nam treba vaš novac ?
Količina kapitala u svakom momentu određuje mogućnost pravovremenog ulaska na tržište, postizanje nižih nabavnih cijena i posljedično - većih marži. U poslu kojim se bavimo, marže su vrlo velike, što u kombinaciji se već spomenutim faktorom vremena omogućuje stabilno i profitabilno poslovanje.

Detalje o tome što točno radimo ne možemo vam otkriti, to je poslovna tajna. Ono što nije tajna je da tim ljudi dnevno radi na pronalasku zanimljivih "proizvoda" i na stalnom traženju ciljanih kupaca za svaki konkretan proizvod, kako bi ga prodali u roku nekoliko dana.

Obzirom da vi ne trebate raditi ništa, ne trebate se time niti zamarati. Dovoljno je da povremeno ulažete i u kratkom vremenu dođete u poziciju da u određenim vremenskim razmacima možete podizati novac.  


Izradite web-stranice besplatno!